About

Fahrenheit Festival 

Op één van de mooiste plekken die ons land rijk is, keren wij jaarlijks terug met een festival vol lieve mensen, oude bekenden en avonturiers. De plek waar je weer samenkomt en met ons de zon onder danst. De plek waar je nieuwe muziek ontdekt en evengoed meezingt met muziek uit het gouden disco tijdperk. De plek waar je ’s middags op het strand ligt en je tijd neemt, maar ’s avonds de blaren op je voeten danst. Piek je zomer aan het strand, op Fahrenheit Festival.

 

FAQ

Het weerbericht ziet er wisselvallig uit, het kan een fantastisch zonnige dag worden maar er is natuurlijk ook de kans op regen.

Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat iedereen, bij een regenbui, droog kan staan, dus no worries!

Dus het wordt sowieso een mooie dag.

Je hoeft deze niet te printen, wij scannen ze vanaf je mobiele telefoon. LET WEL: zet aub je helderheid op zijn hoogst voor een zo snel mogelijke doorstroming.

Enschede – 12:30 Centraal Station
Nijmegen – 12:00 Wedren
Lichtenvoorde 13:25 Busstation Twenteroute
Groenlo – 13:15 Busstation Groenlo
Eibergen – 13:00 Bushalte Viersprong
Hou je ticket(s) bij de hand als je instapt!
Terug:
Alle bussen rijden om 00:30 van het parkeerterrein weg, zorg dat je er op tijd bent!

Het is ook mogelijk om enkel de terugreis met de bus mee te gaan. Je kunt dan je bus-bandje op het festival ophalen bij de muntenkassa.

De timetable vind je hier!

Alle gevonden voorwerpen laten we veilig achter slot en grendel liggen. Mis je iets? Neem contact op met de Beachclub. 

Er zijn genoeg lockers tijdens Fahrenheit Festival 2023.  

Heb je een gastenlijst ticket ontvangen? Dan kan die gewoon bij de entree gescand worden, hier is geen aparte entree voor.  

Jazeker! We hebben verschillende foodtrucks met een divers aanbod, waaronder vega! Voor de vleesliefhebber is er ook genoeg keuze.

Ja! Maar alleen in kleine reisbusjes. Dus geen literflessen, ouwe gingers! Make-up mag ook. Geurtje en deodorant niet! 

De exacte locatie is Meddoseweg 42a – Meddo Winterswijk.  

Ingang is naast de fietsenstalling.

Hou je ticket gereed voor het scannen. Hij kan vanaf je mobieltje gescand worden als je je helderheid op het allerhoogst zetten! 

Bij entree krijg je een token. Deze lever je in wanneer je een drankje haalt. Daarna lever je elke keer een lege beker in als je drinken haalt. Ben je je beker kwijt? Dan kost dat 1 consumptiemunt per beker wanneer je nieuw drinken haalt.  

 

Ongepast gedrag past niet bij Fahrenheit Festival en willen we koste wat het kost handhaven. We staan voor openheid, waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Voor racisme en homofobie is bij Fahrenheit geen plek. Zie of merk jij ongepast gedrag? Meld dit bij de bewakers of één van onze medewerkers en we pakken dit zo snel mogelijk op. 

Je kan parkeren bij de aangegeven parkeerplaats op het Hilgelo. Volg de borden. Maar LET OP: kom op tijd! We verwachten drukte, dus het verstandigst is om je af te laten zetten bij de Kiss & Ride! 

De K&S is ook op de borden aangegeven. Volg de gele borden dus! 

Volg de borden vanaf Winterswijk of Meddo, daar wordt duidelijk aangegeven waar je de fiets kwijt kan! 

Accu’s van elektrische fietsen mogen niet mee het terrein op.

Je mag het water in tot aan de boeien die in het water liggen. Dat is bij een gemiddeld persoon tot ongeveer knie hoogte. Verder is niet toegestaan. Mocht je dat proberen, wordt je van het festivalterrein verwijderd.