About

Fahrenheit Festival 

Begonnen als een uit de hand gelopen BBQ, maar in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echt festival. Gerund en opgebouwd door een groep vrienden, met elk hun eigen expertise, groeit het festival langzaam door. Zon, strand, lekkere disco en house. Of zoals de Gelderlander het zo mooi zei: ‘een strandfeest voor 1000 vrienden’. Want iedereen komt bekenden tegen, maakt bekenden en iedereen is tof met elkaar!

Balinese schommel

Ook weer zoiets moois: tijdens een vergadering zaten we buiten het boekje te denken en kwamen we met wat wilde ideeën: ‘Ja zo’n Bali schommel die je op iedere reisfoto ziet, dat zou toch gaaf zijn om bij ons ook te hebben?’

Waar dat idee in eerste instantie bij een lolletje bleef, spraken we toevallig op een ander festival de eigenaar van Doedz, Matt. Matt zag hier ook wel wat in, en had ook nog eens de expertise om het te bouwen. Na een aantal tekeningen, berekeningen en puur vakmanschap was het dan zo ver. Zie hier onze eigen Bali-stijl schommel door Doedz. Want zelf maken is toch veel leuker dan iets huren? Vooral als niemand het heeft.

 

FAQ

Alle tickets uit 2020 en 2021 zijn ongeldig. Hiermee kan je dus niet het festivalterrein op. Alle ticketkopers hebben een nieuw ticket voor 2022 ontvangen in hun mail, afgelopen april. Ticket kwijt? Vul je mailadres HIER  en ontvang jouw ticket in je mail!  

Heb je een aanbetaling gedaan voor een ticket (meervoud van 10 euro), maar die niet afgerond in de gegeven periode. Dan heb je geen festivalticket voor Fahrenheit Festival 2022. Je moet dus alsnog een ticket kopen om binnen te komen. Dat kan HIER.  

Heb je een gastenlijst ticket ontvangen? Dan kan die gewoon bij de entree gescand worden, hier is geen aparte entree voor.  

Je hoeft deze niet te printen, wij scannen ze vanaf je mobiele telefoon. LET WEL: zet aub je helderheid op zijn hoogst voor een zo snel mogelijke doorstroming.

Iedereen die voorgaande jaren een busticket heeft gekocht voor de opstapplaatsen Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde en Zieuwent: opgelet! We hebben grote bussen kunnen regelen die jullie ophalen op die punten en naderhand weer afzetten. De aanvang tijden per plaats zijn als volgt: 

12:35 uur Groenlo, Busstation, Parralelweg 

12:50 uur Zieuwent, Kerk, Dorpstraat 

12:50 uur Aalten, De Hofnar, Polstraat 7 

13:05 uur Lichtenvoorde, Bushalte Twenteroute Richterslaan 

13:30 uur aankomst Fahrenheit Festival 

De bussen rijden via twee routes (heen en terug). 

Route 1: Groenlo, Zieuwent, Lichtenvoorde –> Fahrenheit (en andersom terug) 

Route 2: Aalten, Lichtenvoorde –> Fahrenheit (en andersom terug) 

Iedere bus heeft een eigen kleur, jij krijgt een bandje met diezelfde kleur voor de terugreis! Geen bandje = geen bus. 

Vertrek is voor alle plaatsen hetzelfde, namelijk 00:15 vanaf de parkeerplaats bij ’t Hilgelo. Op de bus staat aangegeven welke route die volgt. Het zijn twee grote bussen met ieder een eigen route. Hou hier rekening mee! 

Vanwege het grote personeelstekort is het helaas onmogelijk om extra bussen in te zetten. We kunnen dus geen extra bustickets verkopen dit jaar. Iedereen die al een ticket heeft is in ieder geval verzekerd van busvervoer. Geen busticket? Laat je afzetten bij de Kiss & Ride of kom op de fiets! 

In de bus vanuit Nijmegen (retour, vanaf Waldeck Pyrmontsingel 40, Wedren, om 12:00 vertrek) zijn er nog een handvol tickets beschikbaar via onze ticketshop. 

Let op: stap alleen op in de plek die aangegeven staat op jouw busticket. 

 

 

De timetable kan je HIER vinden.   
Maak een planning en check jouw favoriete artiest! 

De plattegrond kan je HIER vinden. 
Raak vooral niet verdwaald in het mega grote festivalterrein!  

Alle gevonden voorwerpen laten we veilig achter slot en grendel bij de Beachclub liggen. Mis je iets? Neem contact op met de Beachclub. 

Er zijn genoeg lockers tijdens Fahrenheit Festival 2022. Deze kan je kopen met pinpas. Een locker kost €6,- en de borg is €4,-. Een grotere locker kost meer, maar kan je bijvoorbeeld delen met je djensmaatjes 

Jazeker! We hebben verschillende foodtrucks met een divers aanbod, waaronder vega! Voor de vleesliefhebber is er ook genoeg keuze.

Ja! Maar alleen in kleine reisbusjes. Dus geen literflessen, ouwe gingers! Make-up mag ook. Geurtje en deodorant niet! 

De exacte locatie is Beachclub MEER, Meddoseweg 42a – Meddo Winterswijk.  
De entree bevindt zich achter de Beachclub. Hou je ticket gereed voor het scannen. Hij kan vanaf je mobieltje gescand worden als je je helderheid op het allerhoogst zetten! 

Bij entree krijg je een token. Deze lever je in wanneer je een drankje haalt. Daarna lever je elke keer een lege beker in als je drinken haalt. Ben je je beker kwijt? Dan kost dat 1 consumptiemunt per beker wanneer je nieuw drinken haalt.  

Ik heb het hele jaar getraind om m’n gym body te showen op Fahrenheit. Mag ik het water in?  

Je mag het water in tot aan de boeien die in het water liggen. Dat is bij een gemiddeld persoon tot ongeveer knie hoogte. Verder is niet toegestaan. Mocht je dat proberen, wordt je van het festivalterrein verwijderd.  

Ongepast gedrag past niet bij Fahrenheit Festival en willen we koste wat het kost handhaven. We staan voor openheid, waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Voor racisme en homofobie is bij Fahrenheit geen plek. Zie of merk jij ongepast gedrag? Meld dit bij de bewakers of één van onze medewerkers en we pakken dit zo snel mogelijk op. 

Je kan parkeren bij de aangegeven parkeerplaats op het Hilgelo. Volg de borden. Maar LET OP: kom op tijd! We verwachten drukte, dus het verstandigst is om je af te laten zetten bij de Kiss & Ride! 

De K&S is ook op de borden aangegeven. Volg de gele borden dus! LET OP: kom binnen via de Hanenkampweg!  

Volg de borden vanaf Winterswijk of Meddo, daar wordt duidelijk aangegeven waar je de fiets kwijt kan! 

Accu’s van elektrische fietsen mogen niet mee het terrein op.