About

Fahrenheit Festival 

Begonnen als een uit de hand gelopen BBQ, maar in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echt festival. Gerund en opgebouwd door een groep vrienden, met elk hun eigen expertise, groeit het festival langzaam door. Zon, strand, lekkere disco en house. Of zoals de Gelderlander het ooit zo mooi zei: ‘een strandfeest voor 1000 vrienden’. Want iedereen komt bekenden tegen, maakt bekenden en iedereen is tof met elkaar!

Komende edities borduurt voort op eerdere edities, het wordt dus alleen nog maar beter! Nationale en internationale artiesten zorgen de hele dag voor lekkerste disco- en housemuziek en werken gezamenlijk toe naar een knallend einde!

 

FAQ

Heb je een gastenlijst ticket ontvangen? Dan kan die gewoon bij de entree gescand worden, hier is geen aparte entree voor.  

Je hoeft deze niet te printen, wij scannen ze vanaf je mobiele telefoon. LET WEL: zet aub je helderheid op zijn hoogst voor een zo snel mogelijke doorstroming.

Er zijn bustickets te koop, de precieze tijden worden voorafgaand aan het festival gecommuniceerd.

Het is ook mogelijk om enkel de terugreis met de bus mee te gaan. Je kunt dan je bus-bandje op het festival ophalen bij de muntenkassa.

De timetable wordt binnenkort bekend gemaakt!

Alle gevonden voorwerpen laten we veilig achter slot en grendel liggen. Mis je iets? Neem contact op met de Beachclub. 

Er zijn genoeg lockers tijdens Fahrenheit Festival 2022. Deze kan je kopen met pinpas. Meer hierover volgt later. 

Jazeker! We hebben verschillende foodtrucks met een divers aanbod, waaronder vega! Voor de vleesliefhebber is er ook genoeg keuze.

Ja! Maar alleen in kleine reisbusjes. Dus geen literflessen, ouwe gingers! Make-up mag ook. Geurtje en deodorant niet! 

De exacte locatie is Meddoseweg 42a – Meddo Winterswijk.  
Hou je ticket gereed voor het scannen. Hij kan vanaf je mobieltje gescand worden als je je helderheid op het allerhoogst zetten! 

Bij entree krijg je een token. Deze lever je in wanneer je een drankje haalt. Daarna lever je elke keer een lege beker in als je drinken haalt. Ben je je beker kwijt? Dan kost dat 1 consumptiemunt per beker wanneer je nieuw drinken haalt.  

Ik heb het hele jaar getraind om m’n gym body te showen op Fahrenheit. Mag ik het water in?  

Je mag het water in tot aan de boeien die in het water liggen. Dat is bij een gemiddeld persoon tot ongeveer knie hoogte. Verder is niet toegestaan. Mocht je dat proberen, wordt je van het festivalterrein verwijderd.  

Ongepast gedrag past niet bij Fahrenheit Festival en willen we koste wat het kost handhaven. We staan voor openheid, waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Voor racisme en homofobie is bij Fahrenheit geen plek. Zie of merk jij ongepast gedrag? Meld dit bij de bewakers of één van onze medewerkers en we pakken dit zo snel mogelijk op. 

Je kan parkeren bij de aangegeven parkeerplaats op het Hilgelo. Volg de borden. Maar LET OP: kom op tijd! We verwachten drukte, dus het verstandigst is om je af te laten zetten bij de Kiss & Ride! 

De K&S is ook op de borden aangegeven. Volg de gele borden dus! 

Volg de borden vanaf Winterswijk of Meddo, daar wordt duidelijk aangegeven waar je de fiets kwijt kan! 

Accu’s van elektrische fietsen mogen niet mee het terrein op.